Volop speculeren over de iPhone 8

0

Vrijwel direct nadat de iPhone 7 op de markt gekomen is begint op het internet het speculeren over de nieuwe functies van de iPhone 8. Toch komt er vaak na de publicatie van een nieuwe iPhone eerst een S-serie op de markt. Echter gaan er geruchten dat Apple dit jaar voor het eerst de S-serie over gaat slaan, dit komt doordat de verkoopcijfers van de iPhone gedaald zijn. De S-serie is over het algemeen minder populair dan een nieuwe versie iPhone doordat er aan de buitenkant weinig vernieuwd wordt. Om lekker mee te doen met de speculatie hype zullen wij een aantal van deze speculaties met je gaan delen in dit artikel.

Het nieuwe OLED scherm

Er gaan geruchten dat Apple 70 miljoen OLED schermen besteld heeft bij concurrent Samsung. Dit wijst erop dat de nieuwe iPhone een OLED scherm zal bevatten, maar wat is een OLED scherm nou eigenlijk? OLED is eigenlijk de vervanger van de LED-schermen, het is in potentie zuiniger en kan mooiere zwarttinten weergeven. Daarnaast is het OLED scherm veel makkelijker te buigen, wat zeer waarschijnlijk ook gebruikt gaat worden in het nieuwe design van de iPhone 8.

Draadloos opladen

Dit is een punt waar de iPhone gebruikers al een tijdje om vragen, je telefoon opladen zonder draad. Bij Android telefoons is dit al een lange tijd mogelijk en daarom snappen veel iPhone gebruikers niet waarom het niet mogelijk is voor de iPhones.

Augmented reality

Mocht Apple dit op tijd af hebben dan is dit zeker iets dat in de iPhone 8 geprogrammeerd wordt. Er wordt gezegd dat honderden medewerkers van Apple bezig zijn met het optimaliseren van augmented reality. Augmented reality is eigenlijk een soort samenwerking van de camera met Siri. Je plaatst je camera op een object en Siri kan je informatie vertellen over dit object.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht