Netflix brengt speciale app uit voor iPhone 6 Plus

0

De Video on-demand dienst Netflix heeft in de Verenigde Staten speciaal een app gelanceerd voor de iPhone 6 Plus. Met de nieuwe app van Netflix kunnen gebruikers van de iPhone 6 Plus van de video dienst genieten in een hogere resolutie.

De nieuwe app stelt gebruikers van de iPhone 6 Plus in staat om de Full HD resolutie van de iPhone 6 Plus te gebruiken waardoor de films en video’s in een hogere resolutie bekeken kan worden. Dit betekend dat je vanaf heden video’s en films kunt bekijken in een 1080p. Netflix heeft nu pas een 1080p app voor de iPhone uit kunnen brengen omdat de iPhone 6 Plus deze resolutie nu aan kan.

Netflix was al verkrijgbaar in 1080p voor iOS maar alleen voor de iPad. iPhone gebruikers moeten het doorgaans doen met een app die tot 720p gaat. Netflix waarschuwt gebruikers wel als ze de app gaan gebruiken. De waarschuwing luidt dat men moet beschikken over voldoende bandbreedte. De minimum bandbreedte die de video dienst aan beveelt is 5 Mb/sec, als je een nog lagere bandbreedte hebt is de kans groot dat het beeld schokt.

Wat is Netflix?

Voor degene die het ontgaan is. Netflix is een online video on-demand dienst, waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik van kunt maken. Het aanbod aan films en series bij Netflix is enorm groot en iedere week komen er nieuwe films en series bij. Netflix hanteert 3 soorten abonnementen. Het goedkoopste abonnement bij Netflix kost 7,99 euro per maand, je hebt dan wel een SD abonnement. Een HD abonnement voor iPhone 6 Plus is al verkrijgbaar vanaf 8,99 euro per maand.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht