Tips om de iPhone 6 plus goedkoop aan te schaffen

0

 

Wellicht mag je weer bijna je abonnement verlengen en een nieuwe telefoon uitzoeken. De kans is dan groot dat je je peilen hebt gericht op de iPhone 6 plus, een van de populairste telefoons van het moment. Helaas is de iPhone, en zeker de iPhone 6 plus, niet goedkoop. Wie kwaliteit wilt, moet diep in de buidel tasten. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je de absolute hoofdprijs moet betalen. Veel consumenten betalen namelijk makkelijk tientallen euro’s per maand om maar niet bij te hoeven betalen voor het toestel, terwijl dit veel slimmer kan! Hoe dan vraag je je waarschijnlijk af. In dit artikel geeft www.Simonlycheck.nl je een paar tips hoe jij eenvoudig geld kan besparen!

 

Vergelijk meerdere providers

Een veel gemaakte fout van consumenten is het blind verlengen van hun contract bij de huidige provider. Bij de huidige provider kan je namelijk normaal gesproken eerder een nieuwe telefoon uitzoeken, dan de 60 dagen voor de einddatum van je contract die bij het overstappen wordt gehanteerd. Echter is het verstandiger om het gehele aanbod van alle providers naast elkaar te leggen. Door de hevige concurrentie hanteren veel providers namelijk een korting voor nieuwe klanten, waardoor het goedkoper wordt om over te stappen.

 

Sim only abonnement

Veel mensen kiezen ervoor om liever een hoog bedrag per maand te betalen, waardoor ze niet voor de telefoon hoeven bij te betalen. Echter ben je dan echt een dief van je portemonnee. Door eenmalig te investeren in de telefoon, zal je uiteindelijk veel goedkoper uit zijn. Vergeleken een regulier abonnement, betaal je bij een sim only abonnement al gauw 30 euro per maand minder, en dat je hele contract lang. Wanneer je het bedrag voor de telefoon veel te hoog vindt, kan je ook kiezen voor een refurbished telefoon.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht