Tips bij het aanschaffen van een GSM

0

 

De meeste consumenten kiezen elke 2 jaar weer een nieuwe telefoon bij hun abonnement uit. Aangezien de mobiele telefoon verantwoordelijk is voor een groot gedeelte van de maandelijkse kosten, is het zeker de moeite waard om je erin te verdiepen, zodat je misschien op sommige punten geld kan besparen. Om dit te kunnen doen, gaan we in dit artikel langs meerdere aspecten die aan bod komen bij het aanschaffen van een telefoon.

 

Abonnement

De meeste kosten zitten uiteraard in het abonnement. Aan het begin van de maand weet je wat je mag verbruiken. Toch is dit zonde, want vaak betaal je meer dan dat je daadwerkelijk gebruikt. Veel providers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om je abonnement volledig zelf samen te stellen; je kiest dus zelf je internet- en belbundel. Daarnaast kan je ook vaak per maand je bundel aanpassen, zodat je makkelijk je bundel kan aanpassen wanneer je een maand meer moet gaan bellen. Het is daarom verstandig om de verschillende aanbieders naast elkaar te leggen en de GSM abonnementen te vergelijken.

 

Accessoires

Accessoires heb je in vele soorten en maten. De belangrijkste en meest verkochte accessoire is een hoesje. Dit is niet voor niets, een hoesje kan namelijk een hele hoop frustratie wegnemen. Telefoons worden namelijk steeds groter en gevoeliger, waardoor ze sneller kapot gaan. Het investeren in een hoesje is dus zeker geen overbodige luxe! Qua veiligheid kun je verder nog denken aan een screenprotector. Een screenprotector is een dun plastic laagje voor over het scherm.  Dit laagje voorkomt dat er krassen op je scherm komen, heel handig dus wanneer je je telefoon bijvoorbeeld in je handtas met je sleutels bewaart. Daarnaast zijn er verschillende soorten. De reguliere versie is bestand tegen krassen, wanneer je het zekere voor het onzekere wilt nemen, kun je gaan voor een dikkere screenprotector. Zo’n dergelijke screenprotector is zelfs bestand tegen een klap van een hamer.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht