iPhone 6 Plus Prijs

De iPhone 6 Plus is nu al de meest besproken smartphone van 2014. Met zijn 5,5 inch Retina HD Display is het de eerste iPhone phablet. Voor Apple fans is het de eerste keer dat ze een iPhone kunnen kopen met een groot beeldscherm. Android liefhebbers kunnen al langer smartphones kopen die voorzien zijn van grote beeldschermen maar eenmaal Apple fan altijd een Apple fan zeggen ze wel eens. Apple heeft naast de iPhone 6 Plus ook een kleiner toestel gelanceerd de iPhone 6 met 4,7 inch beeldscherm. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn in Nederland vanaf 26 september 2014 leverbaar met een interne opslagcapaciteit van 16, 64 en 128 gigabyte. Voordat je de iPhone 6 Plus gaat kopen wil je natuurlijk eerst weten welk prijskaartje aan het toestel hangt. Lees hieronder hoeveel de iPhone 6 Plus simlockvrij gaat kosten:

  • 16 gigabyte – 799 euro
  • 64 gigabyte – 899 euro
  • 128 gigabyte – 999 euro

De Prijzen van de iPhone 6S Plus zijn nog niet bekend!

De prijzen voor de iPhone 6 Plus liggen ten opzichte van de ‘normale’ iPhone 6 een stuk hoger, maar dan krijg je ook een beter display en een aantal extra functies en features. Naast de keuze in opslagcapaciteit heb je bij de iPhone 6 Plus ook de keuze uit drie kleuren. Het nieuwe toestel is verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, Gold en Silver. De kleur die je kiest voor de iPhone 6 Plus is niet bepalend voor de prijs, het enige wat de prijs van de iPhone 6 Plus bepaald is de gekozen opslagcapaciteit.

Wat zal de prijs van de iPhone 6S Plus zijn?

Men verwacht dat nieuwe Apple iPhone 6S Plus in september op de markt zal komen. Veel consumenten vragen zich af wat dit toestel zou moeten gaan kosten. Helaas is er nog niks bekend over de prijs van de iPhone 6S Plus. Er valt dus ook nog niks te vertellen over abonnementen, aanbiedingen en de prijs die moet betaald worden bij een losse aankoop. Wanneer er meer officieel bekend wordt gemaakt dan zal dit direct worden verwerkt op de website iphone6plusabonnement.com!

Goedkoop de iPhone 6 Plus kopen

De iPhone 6 Plus is als los toestel duur geprijsd en lang niet iedereen heeft de financiële middelen om het toestel simlockvrij te kopen. Gelukkig kun je ook goedkoop de iPhone 6 Plus kopen. Als je een abonnement afsluit bij een provider krijg je namelijk een reductie op de aanschafprijs en hierdoor kun je goedkoop de iPhone 6 Plus bemachtigen. De korting die je krijgt op de aanschaf van de iPhone 6 Plus is afhankelijk van de grootte van het mobiel abonnement dat je gaat afsluiten. Je kunt een mobiel abonnement met de iPhone 6 Plus rechtstreeks afsluiten bij providers of je kunt een abonnement afsluiten bij een telecom webwinkel die het toestel aanbiedt.

Tip: vergelijk de prijzen van de iPhone 6 Plus altijd eerst voordat je het nieuwe toestel koopt.

Goedkopere iPhones

Zoals al aangegeven heeft Apple naast de iPhone 6 Plus ook een kleiner toestel gepresenteerd namelijk de iPhone 6. Deze is stukken voordeliger geprijsd zowel met als zonder abonnement. Wil je liever een goedkopere iPhone kopen dan kun je ten alle tijden ook nog kiezen om de iPhone 6 met 4,7 inch beeldscherm aan te schaffen of één van de vorige generaties zoals de iPhone 5c of de iPhone 5s.

De prijzen voor een simlockvrije iPhone 6 zijn als volgt:

  • 16 gigabyte – 699 euro
  • 64 gigabyte – 799 euro
  • 128 gigabyte – 899 euro