Wat moet je weten voor het kopen van een iPhone

0

De iPhone is het meest gewilde toestel op de markt van te telefonie. Helaas is het echter ook het duurste toestel. Het is dus zeker de moeite waard om je even te verdiepen in de verschillende mogelijkheden bij het aanschaffen van een iPhone, je betaalt er immers gemiddeld 2 jaar voor. In dit artikel geven we je enkele tips waarmee je een goede keuze kunt maken.

 

Abonnement inclusief telefoon

De meeste consumenten kiezen ervoor om een relatief hoog maandbedrag te betalen, waardoor er niet hoeft te worden betaald voor de aanschaf van de iPhone. Des te hoger het maandbedrag, des te lager de toestelprijs. Zo’n ‘gratis’ toestel klinkt misschien lekker in de oren, maar uiteraard is niks gratis. Door het hoge maandbedrag betaal je de telefoon gewoon terug.

 

Sim only abonnement

Hou je er niet van om 2 jaar lang een hoog maandbedrag te moeten betalen? Dan kun je er ook voor kiezen om een iPhone los aan te schaffen en een sim only abonnement af te sluiten. Doordat je alleen het abonnement afneemt bij de provider en zelf zorg draagt voor de aanschaf van de iPhone, zullen de maandelijkse kosten aanzienlijk lager liggen. Het aantal aanbieders groeit tevens enorm, door de toename van internetproviders. Door de hevige concurrentie worden de maandlasten ook steeds lager. Het is daarom altijd verstandig om eerst de verschillende sim only abonnementen te vergelijken, voordat je er een gaat afsluiten.

 

Verzekering

 

Bijna alle providers en verkopers van telefoons bieden de optie om je telefoon te verzekeren. Houd er rekening mee dat de iPhone tot de meest fragiele toestellen behoort. Bedenk dus goed of je vaak in situaties komt waarin je telefoon kwetsbaar is. Als dit zo is, dan kan het best lonen om je telefoon te verzekeren.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht