iPhone 6 Plus Kopen

Bigger than Bigger, we hebben het natuurlijk over de iPhone 6 Plus. Iedereen heeft het in eerste instantie over het groter worden van de iPhone maar het toestel is niet alleen veel groter geworden het is ook veel beter dan alle voorgaande generaties. Apple heeft eindelijk een iPhone phablet op de markt gebracht nu de komst van de iPhone 6 Plus een feit is. De meningen over de nieuwe iPhone lopen uiteen maar Apple heeft wederom een prachtig product op de markt gebracht en het zal ongetwijfeld weer een verkoopsucces worden.

Het is afwachten hoe de iPhone 6S Plus eruit zal komen te zien en welke specificaties het toestel zal krijgen. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Men gaat er vanuit dat de iPhone 6S Plus in september zal worden aangekondigd in een Apple evenement! We moeten dus nog even afwachten!

Prijzen iPhone 6 abonnementen vergelijken

Hier kunt u iPhone 6 Plus abonnementen van verschillende aanbieders en providers met elkaar vergelijken. Wanneer er officieel meer bekend is over de iPhone 6S Plus prijzen, aanbiedingen en abonnementen, dan zullen wij deze ook opnemen in de vergelijkingstool!

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Dat iPhone 6 Plus enorm groot is valt iedereen op en dat komt omdat het toestel een 5,5 inch Retina HD display heeft. Het is een nieuwe generatie Retina displays en het is het dunste display ooit gemaakt voor een iPhone en doordat het extreem dun is heeft het design team van Apple de iPhone 6 Plus enorm dun kunnen maken. Het design van de iPhone 6 is anders dan je gewent bent bij een iPhone maar het straalt nog steeds klasse uit. Apple heeft de perfecte harmonie weten te creƫren tussen hardware en software en dat maakt de iPhone 6 Plus tot een prachtige smartphone. Het 5,5 inch Retina HD display heeft een fantastische weergave met zijn schermresolutie van 1080p. Apple stelt met de iPhone 6 Plus de nieuwe standaard bij smartphones.

Goed, beter, best

iPhone 6 Plus is niet zomaar een iPhone, het is de beste iPhone ooit gemaakt. Het display is niet alleen groter gemaakt, alles aan de iPhone 6 Plus is beter dan elke voorgaande generatie. Een jaar geleden introduceerde Apple als eerste smartphone fabrikant een 64-bit chip en dit jaar is de tweede generatie van de 64-bit chip alweer een feit. De chip is niet alleen sneller, dunner en krachtiger het is ook enorm energiezuiniger wat ten goede komt aan de levensduur van de batterij bij de iPhone 6 Plus. Daarnaast zijn de sensoren voor zowel de iSight camera als de FaceTime HD camera nieuw en kun je nu nog mooiere foto’s maken met de meest geliefde camera voor smartphones. Wie wil nu niet zo’n geweldig toestel als de iPhone 6 Plus?

Met of zonder abonnement kopen?

iphone 6 specsIphone 6 Plus wordt hoe dan ook een verkoopsucces, ondanks dat niet iedereen even blij is met het design, de specificaties en de grote displays. In Nederland is het toestel vanaf heden te koop en als consument heb je de keuze om het toestel met of zonder abonnement aan te schaffen. De meeste consumenten kiezen voor een iPhone 6 Plus in combinatie met een abonnement om de simpele reden dat het toestel zonder abonnement vrijwel onbetaalbaar is. Door het toestel te kopen in combinatie met een abonnement betaal je aanzienlijk minder voor de iPhone 6 Plus.

Als je de iPhone 6 Plus kopen wilt voor de beste prijs, kies dan voor de combinatie abonnement plus toestel. In Nederland is iPhone 6 Plus verkrijgbaar bij diverse providers en telecom webwinkels en wil je de beste deal, vergelijk dan eerst de verschillende aanbieders op prijs voor het abonnement en de prijs voor het toestel. In de eerste paar maanden zal de iPhone 6 plus niet gratis verkrijgbaar worden in combinatie met een abonnement. Wil je dit wel stel dan je koop uit en wacht geduldig af tot er een mooie aanbieding voorbij komt waarbij de iPhone 6 Plus gratis ‘gekocht’ kan worden.

Bestel hier de iPhone 6 Plus

Zoals al aangegeven is het toestel het goedkoopst aan te schaffen als je het koopt in combinatie met een abonnement. Je kunt er voor kiezen om rechtstreeks de iPhone 6 Plus met abonnement te kopen bij een provider. De providers die de iPhone 6 Plus aanbieden zijn bijvoorbeeld T-Mobile, KPN en Vodafone. Je kunt ook terecht bij telecom webwinkels zoals GSMwijzer.nl en Studentmobiel.nl. De telecom webwinkels bieden de iPhone 6 Plus met vriwjel alle providers aan. Het is verstandig voordat je over gaat tot koop om alle providers en telecom webwinkels te vergelijken.