iPhone 6 Plus Kleuren

iphone 6 plus silverApple biedt wederom drie kleuren voor de iPhone 6 Plus aan. Vorig jaar introduceerde Apple bij de iPhone 5s de drie kleuren en ook dit jaar zijn dezelfde kleuren weer verkrijgbaar voor de iPhone 6 Plus. Je hebt de keuze uit de kleuren Gold, Silver en Space Grey. Alle kleuren zijn in Nederland verkrijgbaar, welke iPhone 6 Plus kleur heeft je voorkeur?

iPhone 6 Plus Space Grey

De populairste kleur voor de iPhone is al jaren standaard de Space Grey. Het is een veilige kleur keuze maar het toestel heeft een chique uitstraling en daarnaast een klassiek look. Met de iPhone 6 Plus Space Grey zal je nooit de plank misslaan. De Space Grey kleur is ideaal als je veel video’s kijkt op de iPhone of wanneer je een van gamen houdt op de iPhone 6 Plus. Doordat de randen rondom het scherm een zwarte kleur hebben zorgt dit namelijk voor weinig tot geen afleiding. De iPhone 6 Plus is een veilig en tijdloze keuze. Ga je ook voor de klassieke kleur?

iPhone 6 Plus Gold

Vorig jaar introduceerde Apple een nieuwe kleur en dat was de kleur goud. De kleur werd zo goed ontvangen dat Apple de kleur wederom laat terug komen bij de iPhone 6 Plus. Wat vind je van de iPhone 6 plus? Het is een gedurfde kleur voor een smartphone als je nagaat dat je minimaal twee jaar met een gouden smartphone moet rondlopen. Gelukkig zijn er altijd nog beschermhoesjes die de gouden kleur kunnen verbergen. Het toestel is wel ontzettend mooi afgewerkt, de gouden kleur komt wederom mooi terug in de detectering ring voor Touch ID. Durf jij de iPhone 6 Plus Gold aan?

iPhone 6 Plus Silver

Naast de iPhone 6 Plus Gold en Space Grey komt Apple natuurlijk met de inmiddels bekende Silver kleur. Het is de meeste verkochte kleur na de Space Grey, het heeft net als de Space Grey kleur een tijdloze uitstraling en het oogt enorm chique. De iPhone 6 plus Silver is stijlvol afgewerkt en het mooie aan de Silver kleur is dat krassen niet zichtbaar zijn want de onderliggende laag heeft precies dezelfde kleur. De rand om het scherm heen is wit en de detectering ring voor Touch ID is Silver. iPhone 6 plus Silver is iets gedurfder als de Space Grey, is dit de kleur die je zou kopen?