iPhone 6-bezitters kunnen niet wachten tot Apple Watch verkrijgbaar wordt

0

In september 2014 presenteerde Apple de Apple Watch aan de hele wereld. Het is de eerste nieuwe gadget die door CEO Tim Cook aangekondigd is. Er gingen voorafgaand aan de presentatie al het gerucht dat Apple ‘One More Thing’ had tijdens de iPhone presentatie. Het ‘One more Thing’ is dus de Apple Watch. Topman Tim Cook heeft tijdens de presentatie gezegd dat Apple het slimme horloge ‘Early 2015’ op de markt brengt, maar tot op heden ligt de Apple Watch nog steeds niet in de winkels.

Apple fans kunnen niet wachten tot dat ze eindelijk een smartwatch kunnen kopen van het Amerikaanse bedrijf. De spanning stijgt nu we al weer halverwege januari 2015 zitten, want wanneer wordt de Apple Watch verkrijgbaar. In september waren Apple fans al razend enthousiast over het slimme horloge en nu blijkt dat maar liefst één op de vijf iPhone 6-bezitters absoluut een Apple Watch wil kopen. Dit heeft een onderzoek van BI Intelligence kenbaar gemaakt. Volgens het onderzoek van BI Intelligence zegt maar liefst 18 procent van de iPhone 6-bezitters de Apple Watch absoluut te kopen, 11 procent zegt de gadget waarschijnlijk te gaan kopen en 27 procent twijfelt nog om de smartwatch te kopen.

Met deze percentages zou ongeveer één op de vijf iPhone 6-bezitters van plan zijn om de Apple Watch aan te gaan schaffen. Dit is na vooronderzoek naar voren gekomen, het blijft nog afwachten hoeveel iPhone bezitters uiteindelijk de Apple Watch gaan aanschaffen zodra het in de winkel ligt. Het kan zijn dat het aantal kopers aanzienlijk hoger komt te liggen omdat de Apple Watch bij verkrijgbaarheid meer aandacht krijgt. De Apple Watch is verkrijgbaar vanaf 349 dollar.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht