Apple Watch komt begin 2015

0

9 September jl. stond natuurlijk helemaal in het teken van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Voorafgaand werd er al veelvuldig gespeculeerd over de mogelijke komst van nog een nieuw Apple product, want de laatste keer dat de Amerikaanse elektronica gigant een neiuw product op de markt heeft gebracht is al weer jaren geleden.

De gedachten gingen allemaal uit naar de mogelijke komst van een smartwatch van Apple. Maar gedurende de presentatie van de nieuwe iPhone leek het er niet op dat Apple met nog een nieuw product kwam want het heeft immers net twee toptoestellen gepresenteerd.

CEO Tim Cook kwam wederom te voorschijn op het podium en terwijl de hele wereld en de belangstellenden in de zaal van het Flinter Centre dachten op het einde van het Apple event zijn aangekomen, sprak Tim Cook met de legendarische woorden One More Thing van de inmiddels overleden Steve Jobs. One More Thing betekend \e bij Steve Jobs dat er nog één ding aan zit te komen en in de zaal wist iedereen het meteen, er komt nog een nieuw product van Apple.

De gedachten werden werkelijkheid want One More Thing gaat in 2014 de boeken in dat CEO Tim Cook de Apple Watch presenteerde. De eerst smartwatch van Apple ziet er elegant uit en komt in drie verschillende modellen op de markt. Het slimme klokje is nu wel gepresenteerd maar komt pas begin 2015 op de markt. Als je een Apple Watch wilt moet je dus helaas nog even geduld hebben, maar dan kun je al wel vast geld opzij leggen want het slimme klokje krijgt een prijskaartje van rond de 350 euro.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht