5 favoriete iPhone 6 Plus hoesjes

0

De iPhone 6 Plus is al enige tijd in omloop, waardoor er talloze mooie hoesjes te vinden zijn voor deze telefoon. We hebben voor jou een selectie gemaakt van onze 5 favorieten!

  1. Marmer hoesje van Case24

Onze favoriet zijn marble iPhone hoesjes, uiteraard niet van echt marmer maar met een mooie marmer print op een zacht hoesje. Veel webshops spelen in op deze trend en bieden dit soort hoesjes aan. Het afgebeelde hoesje is bij Case24 verkrijgbaar voor € 14,95.

Marmer hoesje Case24

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Leren hoesje Zadelbruin van Apple

De lederen iPhone 6 Plus hoesjes van Apple vinden wij zelf erg gaaf, met name de Sadle Brown versie die hiernaast afgebeeld is. De hoesjes zijn gemaakt van Europees leer en zien er luxueus uit. De prijs is € 59,95, wat natuurlijk wel veel geld is voor een hoesje.

Leren hoesje Apple

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Fietshouder van Quad Lock

Met deze Quad Lock fietshouder kun je je iPhone 6 plus bevestigen op je fiets, zodat je je telefoon als navigatie kunt gebruiken of bijvoorbeeld je fiets prestaties kan monitoren. Handige gadget voor wielrenners. De case + houder kost €69,95 bij Apple.

Fietshouder Quad Lock

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Brilliance case van Case-Mate

Deze bling-bling case van Case-Mate is een echte eye-catcher. De case is nog niet leverbaar, via de website kun je je aanmelden om op te hoogte te blijven. De case zal € 59,99 gaan kosten.

Bling-bling case - casemate

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Blanco hoesje

Als je weinig geld wilt uitgeven aan een hoesje kun je natuurlijk ook een goedkoop hoesje kopen bij de telefoonwinkel om de hoek of bestellen via Aliexpress. Je hebt dan vaak voor 5 of 6 euro al een blanco hoesje.

Blanco hoesje case24

 

 

 

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Reageren op het bericht